Wie is BR?

Over iedereen zijn boeken te schrijven, ook over mij. (al zijn niet alle boeken even dik en vooral niet even interessant) Deze blog gaat over mijn leven, mijn eigen ervaringen en persoonlijke hersenkronkels.

Bert Rijken via Pitslamp

Bert Rijken (foto: Pitslamp.be)

De vaste elementen:

Mijn naam: Bert Rijken

Mijn geboortedatum: januari 1982

Afkomstig van Bree uit een gezin van landbouwers. Vader en broer kiezen al jaren voor het harde buitenleven op de boerderij en mijn moeder zorgt voor alles in en rond het huis. Verder heb ik nog een zus en een veel jongere broer.

Mijn studies hielden me in Limburg, ongeveer in het ‘centrum’ van onze provincie: in Diepenbeek volgde ik Toegepaste Informatica op de XIOS en in Hasselt kreeg ik op diezelfde school alles te horen over Commerciële Communicatie. Dit resulteerde in een leuke combinatie van kennis, waarbij Online Communicatie mijn grootste voorliefde draagt.

Een andere liefde: Ine. Ja, bij de vaste elementen, maar niet door een of ander wettelijk verband. Enkel een vaste emotionele band zeggen we dan. ;)

Ine & Bert

Ine & Bert

De variabele elementen:

Momenteel pendel ik zeer veel tussen Bree, Zutendaal en Leuven. Naar de toekomst toe hoop ik vooral van Leuven mijn uitvalsbasis te maken. Een prachtige stad, gezellig druk en vol leven waar ik al een heleboel toffe mensen leerde kennen.

Bezig met websites, maar dat heeft zo ups en downs. Het hangt vooral af van de tijd en ‘goesting’ om iets in elkaar te steken.

In mijn vrije tijd span ik me in als jeugdwerker bij Kazou Limburg, al 8 jaar lang. Hoeveel er nog bij komen, laten we onder variabel staan. ;)

Extra variabele info laat ik los op basis van het ‘just in time’ principe. Dus u vraagt, ik plaats het (na censuur) op deze pagina.

Bert in Kazou tenue

Bert in Kazou outfit

Be Sociable, Share!
   

Bert Rijken.be

Vriesenhof 22 bus 7
3000 Leuven, Belgium
M.: +32 (0) 486 983 115
twitter profile
facebook profile
Netlog Profile
LinkedIn profile
Plaxo profile
BRB - Bert Rijken Blogt
Delicious profile
PDF version CV
Online CV in Prezi
<>div>