Palm gaat de deur uit

In mijn studententijd stond ik meer bekend onder mijn bijnaam ‘Palm’ dan mijn echte naam. Die bijnaam was zo doordrongen bij iedereen in de studentenwereld, dat het soms zelfs weken tot maanden duurde voor mensen mijn echte naam leerden kennen.

De herkomst van die bijnaam? Het amberkleurige bier. Ik dronk het vaak en begon op mijn 18, tijdens mijn eerste jaar in Diepenbeek, de eerste merchandising bij te houden van het bier. Wat begon met enkele stukken, resulteerde in een stevige collectie aan T-shirts, tasjes, petten, vlaggen, toogdoekjes, bierkaartjes, een treinwagonnetje uit een beperkte oplage en vooral : glazen. Op het einde van mijn studententijd bereikte dat onderdeel van de verzameling over de 50 verschillende glazen. Elk klein verschil aan het glas, logo, grootte, … was me bekend.

Nu, zoveel jaren later, staan deze glazen enkel nog stof te vatten in een kast. Hoog tijd dus om wat plaats te maken en de glazen een nieuwe eigenaar te gunnen. De glazen zijn te vinden op Kapaza onder de categorie ‘verzamelen’. Wie me via deze blogpost vindt en wil bieden, kan dit natuurlijk doen via de reacties.

De Kapaza-collectie vind je op volgende link: http://nl.kapaza.be/li?ca=9_s&id=2328340&w=3.

Wie zich niet kan vinden in die Kapaza webshop, vindt de foto’s ook hieronder:

Awesome Flickr Gallery Error - SSL is required

PS: neen, ze staan niet op ‘uitverkoop’ op facebook. ;-)

 

Be Sociable, Share!

Volg reacties op dit bericht aan de hand van de RSS 2.0 feed.

Reacties

 1. Op 12 Nov 2015 (10:27) zei Fred:

  I am seconding Kelly’s seemntint. We love you Bert and wish you and Joan the best. I am glad you have each other, and you are one of the best, most loved people in Houston.

 2. Op 13 May 2016 (03:31) zei http://www.soulduster.com/:

  “Where is the advantage in living long”…..you know, it’s questions like that which just blow my mind and make it difficult to answer >_<You may as well be asking where is the advantage in living, period – in which case, like your two "examples", you have two options: Life, or death?

 3. Op 27 Jun 2016 (16:13) zei http://www.directlendingonline.com/:

  you’re actually a just right webmaster. The website loading velocity is incredible. It sort of feels that you’re doing any distinctive trick. Furthermore, The contents are masterwork. you’ve done a fantastic job on this topic!

 4. Op 20 Jul 2016 (16:44) zei http://www.getquotes.liquorisquicker.net/:

  I take pleasure in, cause I found just what I used to be taking a look for. You have ended my 4 day lengthy hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye

XHTML: Je mag deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

   

Bert Rijken.be

Vriesenhof 22 bus 7
3000 Leuven, Belgium
M.: +32 (0) 486 983 115
twitter profile
facebook profile
Netlog Profile
LinkedIn profile
Plaxo profile
BRB - Bert Rijken Blogt
Delicious profile
PDF version CV
Online CV in Prezi
<>div>