I’m ICE, ICE baby

First thing first: YES! Mijn project rond carpooling werd goedgekeurd. Met deze goedkeuring sta ik op een lijstje van 11 kandidaten. 11 personen die de koude van de zuidpool met plezier trotseren. Meer nog. Elf mensen die zich tot (minstens) eind augustus in het zweet willen werken voor hun eigen project. De verschillende projecten richting zich op NGO’s, mobiliteit (of which mine is part) en recyclage. Elk met zijn eigen accent, maar met hetzelfde doel voor ogen: die trip mogen maken.

I'm ICE Vandaag werd de start gemaakt van het hele ICE Challenge verhaal. De ochtend begon met enkele fotoshoots (het hatelijke gedeelte), een kort ritje met vier man in de Mobistar Smart Electric (woehoe!) met een camera op ons gericht natuurlijk en daarna nog een korte voorstelling voor de camera van onszelf, ons project en de motivatie om de trip naar de zuidpool aan te vatten. Het hele pakket werd nog aangesterkt met het boek van Dixie Dansecoer: Pure Power.
Omdat niet enkel wij, maar ook alle collega’s een rol spelen in deze ICE Challenge (we dienen hen immers te overtuigen van onze projecten en waar nodig laten deelnemen) werden we allen uitgenodigd op een drink met wat hapjes. Enkelen waren al druk bezig met het oproepen van mensen voor hun project. Ik hield het nog een beetje bescheiden. Ik zit morgen samen met onze verantwoordelijke voor mobiliteit en vanaf dan zullen de ideetjes die momenteel in mijn hoofd rondbroeden, hun uiteindelijke vorm krijgen.

Voor wie interesse heeft: ik laat jullie met plezier mijn vooruitgang weten of eventuele tegenslagen via deze blog of twitter. Tips zijn daarom altijd welkom. Het grote thema is ‘carpooling’ maar zodra ik meer uitleg kan geven over mijn denkpistes, is jullie hulp van harte welkom. Elke ervaring met carpooling mag hieronder gerust een plekje krijgen, wie weet kan ik er mijn project nog beter op afstemmen.

Be Sociable, Share!

Volg reacties op dit bericht aan de hand van de RSS 2.0 feed.

XHTML: Je mag deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

   

Bert Rijken.be

Vriesenhof 22 bus 7
3000 Leuven, Belgium
M.: +32 (0) 486 983 115
twitter profile
facebook profile
Netlog Profile
LinkedIn profile
Plaxo profile
BRB - Bert Rijken Blogt
Delicious profile
PDF version CV
Online CV in Prezi
<>div>